Boka bord

Boka bord och kontakta oss

Bokninssystem

Med vårt bokningsystem kan du boka upp till 4 personer.

Större sälkap kan boka via mejl, minst två dagar innan. I mejlet meddela oss antal personer, önskad tid, vilka rätter ni vill äta och eventuella allergier samt telefonnummer.
Varmt välkomna.

Mejla gärna

[email protected]

Smsa helst

0731 560206

Ring kanske

(dålig täckning)

0418 – 722 20

Öppet

30 april till 26 september 2021

Hjärtligt välkomna, Lisa och Wojtek

1 juni till 13 juni

Fredagar: 17 -22

Lördagar: 11 – 22

Söndagar: 11 – 15

14 juni till 29 augusti

Onsdag – Torsdag: 11 – 20

Fredag – Lördag: 11 -22

Söndagar: 11 – 15

3 till 26 september

Fredagar: 17 -22

Lördagar: 11 – 22

Söndagar: 11 – 15

Boka här

upp till 4 personer

Mejla oss

fler än 4 personer

Event

Kommande event hittar du på Facebook. Hoppas ni hittar något som ni tycker låter intressant. Var gärna ute i god tid med att boka eftersom det snabbt brukar bli fullsatt.

Lite event på höst- och vårkanten för öbor och för er som gärna kommer till Ven tänker vi också ha. Blir du medlem får du möjlighet att boka plats innan alla andra har möjlighet att göra det. Läs mer här.

Vad sägs om naturvinsprovning, ölprovning, after work, eller kanske någon som kommer och håller föredrag om något intressant ämne.

Har ni något speciellt ni skulle vilja att vi ordnar så säg gärna till. Vi är öppna för förslag och blir bara glada om ni kommer med önskemål.

 

Covid-19

 

För att vi ska kunna visa hänsyn och försiktighet ber vi er att kontakta oss innan ni kommer med större sällskap. Känner sig lite vissen eller inte vill riskera att smitta någon eller bli smittad, du är varmt välkommen när du känner dig kry igen, enligt hälsomyndighetens rekommendation.

Allergier och andra önskemål

Är du allergisk och inte tål vissa ingredienser? prata med någon av oss i personalen så gör vi vårt bästa för att du ska bli nöjd.

Festmåltider & andra tillställningar

Vill du boka hela vår restaurang för till exempel en födelsedag eller kanske en Kick-off? Ni sitter i vår fanstastiska lokal med utsikt över både hamn och hav. Köket lagar en meny på de råvaror som har kommit in från de ambitiösa bönder och odlare vi samarbetar med. Eftersom vi jobbar med mindre leverantörer så kan det bli små förändringar med kort varsel.

Miniminotan för att hyra hela restaurangen under högsäsong
är 20 000 kr. Eventuell mellanskillnad debiteras som lokalhyra. Menyn är samma för alla, förutom vid allergi. Max 24 personer.

Ta gärna kontakt med oss via [email protected] så kommer vi fram till något trevligt tillsammans.