Jorda oss, göra oss hemmastadda, hitta vardagslivet, bygga bo…kärt barn har många namn. Äntligen är vi här, i måndags fyllde vi bilen med det allra nödvändigaste och vår lilla Loppa såklart. Sen bar det av mot Landskrona och Venbåtarna.

Strålande väder och lite pirr i kroppen, det kändes nästan som vi var på väg att flytta utomlands igen.

Denna första vecka har vi tagit det lugnt, besökt många ställen, ätit lunch och middagar ute. Mycket för att lära känna våra blivande kolleger i branschen och våra kommande leverantörer.

Serveringstillståndet är snart godkänt, hoppas vi. Det vill säga att vi förhoppningsvis kan öppna dörrarna till Pausa hos oss på Ven till Kristi Himmelfärds dag.

På måndag ska vi för det första städa och för det andra gå igenom hela lokalen så vi vet vad vi har och vad vi fattas. På tisdag blir det en tur till fastlandet för att införskaffa det vi saknar och göra lite andra ärenden.

Det känns så spännande både att bosätta sig här och bli bofasta på riktigt, året runt och att öppna vår lilla restaurang i Kyrkbackens hamn. Vi ska försöka få klart alla skyltar, hemsida, adresser, öppettider och meny innan dess.

Till sist hoppas vi att ni vill följa oss på Instagram och Facebook 

 

Varma hälsningar

Lisa