Om

Pausa hos oss

 

Vi startade vårt Pausa hos oss bistro/kafé i Helsingborg 2016, till påsken i en liten charmig lokal mitt i city på Nedre Långvinkelsgatan 9. En fantastisk lokal med ett vackert stavlimmat ekgolv och en gammal rosbuske utanför.

Lite ny målarfärg och vi bytte ut plaststolarna som fanns sen tidigare, släpade bordsskivor på parkeringen för att få den rätta ruffa känslan som vi ville ha. Att laga mat från grunden och vara noga med vilka råvaror vi köper in, är viktigt för oss. Alla, både djur, natur och människa ska ha det bra. Att enbart ha naturvin var en självklarhet för oss, inga gifter och onödiga tillsatser.

Det var en fantastiskt rolig tid men vi gick ut lite för hårt i början där vi jobbade sju dagar i veckan från morgon till kväll vilket gjorde att vi till slut inte orkade längre och sålde vår lilla pärla. Det var inte utan vemod i hjärtat men det är bättre att stanna upp innan det är för sent.

Wojtek och jag bestämde oss för att utforska Frankrike under ett år där vi bodde på olika ställen som Marseillan, Montpellier, Thuir, Politg. Från landsbygd och badort till storstad där vi fick fantastiska upplevelser med otroligt god mat, gott vin och underbart väder. Vi kom hem i mars 2018 berikade med nya erfarenheter, vänner för livet och en massa upplevelser i bagaget.

Under vårt första år efter Frankrike arbetade vi med det vi gjort tidigare, marknadsföring och hemsidor men längtan efter att laga mat, träffa nya människor och få folk att njuta och må bra helt enkelt, tog över. Rätt var det var en dag så hittade vi rätt…

 

Vejby Strand Hotel

Det var då vi hittade annonsen, på torsdagen, mejlade direkt och fick svar. Vi åkte dit på fredagen och träffade Joan och Anders. Åkte hem, sov på saken och träffades igen på måndagen och alla parter var överens om att det kändes bra. Vi serverade våra första gäster på onsdagen den 17 april.

Så nu är Pausa hos oss här på Vejby Strand Hotel med samma synsätt och inställning till djur, natur och våra gäster som tidigare.

Vi ser fram emot att träffa er alla och få er att trivas och må bra hos oss.

 

Varmt välkomna!

Liselott & Wojtek