Våra partners

Varalövs gårdsbutik

Varalövs gårdsbutik

De flesta av våra grönsaker och rotfrukter köper vi hos Varalövs gårdsbutik. De har egenodlade potatis och grönsaker som de plockar flera gånger om dagen. De har bl a 15 olika sorter potatis, tomater, gurkor, sallader, lökar, sparris och morötter.De gör egen sylt, saft, tomatsås, marmelad och ketchup.
Närproducerad mat året runt.

Wapnö gård

Wapnö gård

Mjölk från kor som har det bra, omsorg om både djur och personal ger bra produkter från ett litet gårdsmejeri. Kunskap präglar arbetet på ett hantverksmässigt sätt. Mjölk  hanteras varsamt för att behålla den naturliga smaken och konsistensen när den kommer från kons spene.

Gastro import

Gastro import

De älskar mat och de tycker att mat som är skapad från grunden med råvaror av hög kvalitet och en stor dos passion smakar bättre, precis som vi. Det är så de tänker på Gastro Import och det är det både de och vi strävar efter, att hitta de bästa produkterna och kombinationerna som förhöjer gästernas upplevelse.

Dryckeskompaniet

Dryckeskompaniet

Vi valde inte den största dryckesleverantören, vi valde en som är nära, lokal och liten som vi kan ha ett fint och bra samarbete med utan långa bindande avtal. Precis som vi vill ha det.

Vi valde lammet bland lejonen, och de har mer än 50 års erfarenhet av goda drycker och service.

Brödkultur 2.0

Brödkultur 2.0

Vårt goda surdegsbröd och bakverk kommer från Brödkultur 2.0. 

De älskar surdeg och baserar alla deras matbröd på det, de använder 90-100 % ekomjöl i bröden som är fria från tillsatser.

Petter och Jonatan testar gärna det mesta de kan få tag i om det så kommer från en liten vindmölla på kullahalvön…

Koppi

Koppi

Koppi Coffee Roasters
Bra kaffe blir inte bra av en slump och på Koppi strävar de efter att ta fram det bästa i varje böna. 

Våra vänner på Koppi, Anne och Charles, gör fantastiskt kaffe med hög kvalitet. 

De är noga med att både kaffet, plantagen och människorna har det bra. 

Bondens skafferi

Bondens skafferi

Bondens Skafferi hjälper oss att möta ert växande intresse för mat som odlas eller uppföds i trakten där vi själva lever och bor och samtidigt underlättar de för producenterna att få avsättning för sina varor.

Vi utnyttjar det rika innehållet i deras skafferi med traditionella råvaror och sällsynta smaker som bidrar till att göra det skånska köket till något speciellt!

Vin & Natur

Vin & Natur

Levande viner som ger lust till mer!
Deras fokus ligger på att förmedla vin med stark känsla av ursprung, personlig karaktär och ärligt uttryck. Vinbönderna de arbetar med ser styrkan i frukten de odlar och marken de brukar. Deras mål är att göra levande viner utan eller med så lite tillsatser som möjligt.
Naturvin = vin utan skit

Dryckesbutiken

Dryckesbutiken

We import what we love to drink & can’t get enough of. – Tasty. Exciting. Terroir true.

The producers we choose are all working their soil without herbicides, pesticides, chemical fertilisers or farming GMO, picking the fruit by hand, using native yeasts and intervene as little as possible in the cellar. 

With fantastic produce there is no need for manipulation.