Nu ska vi snart öppna upp för säsongen 2021. Det ska bli så spännande att öppna upp igen efter vinterdvalan. Detta året har vi haft mer tid till att planera och fundera, ändra och ändra om igen. Därför känns det riktigt riktigt roligt att starta upp i år.

Förutom att öppna upp tidigare än förra året ska vi också lägga mer fokus på viner och ”enklare” mat. Vi kallar det vår bistro & vinbod. Maten vi serverar är fortfarande Skånsk och vi värnar fortfarande om djur, natur och människor. Naturlig okonstlad mat helt enkelt. Råvarorna står i centrum.

Dessutom har vi haft en liten idé ett tag och nu gjorde vi slag i saken och skaffade oss en matvagn som ska servera nygräddade, frasiga och oemotståndligt smarriga våfflor. Är det inte helt underbart så säg? Vem är inte barnsligt förtjust i våfflor? Vår lilla vagn kommer att stå på Landsvägen 273 på Ven, snett över lekplatsen,  hela sommaren. Vi blir toppenglada om ni tittar förbi och njuter av en våffla eller två, https://vaffelmakeri.se

Hur har det nu gått att bo på Ven ett helt år, under vintern när det inte finns en turist i sikte och nästan ingenting har öppet undrar ni kanske? Det har faktiskt gått över förväntan, man behöver verkligen lugnet efter den galet intensiva sommarensäsongen. Så nu är vi redo att se nya och bekanta ansikten hos oss.

Till sist hoppas vi att ni vill följa oss på Instagram och Facebook där vi uppdaterar dig om vad som händer.

Varma hälsningar

 

Lisa