Pausa på Ven, tjoohoo, nu har jag skrivit på avtalet för restaurangen på Ven. På den underbaraste platsen på jorden, pärlan i Öresund.

I sommar kan ni komma hit och njuta av god mat, dryck med omtanke och kärlek för en hållbar framtid. Våra råvaror kommer i första hand från Ven i andra hand från Skåne. Våra viner är enbart vin utan skit och ölen kommer från Skåne. Vår sprit är naturligtvis från Ven och andra drycker vi har kommer från Skåne.

Ta en cykeltur och känn vindarna och dofterna från rapsen, malvorna och ängarna. Men kom ihåg att stanna till och titta på alla vackra hus och trädgårdar. Det gör gott i själen att upptäcka ön.

I dessa tider vet vi inte exakt när vi kommer att öppna. Men om alla reseförbud tas bort kan vi öppna till Valborg. Annars får vi nog vänta till skolorna slutar i början av juni.

Jag uppdaterar så fort jag vet när vi ska öppna så är ni ute och seglar eller blir sugna på att ta båten över till Ven är ni hjärtligt välkomna. Om ni kommer blir vi jätteglada av att se er här.

Om allt går som det ska kan ni besöka oss från och med Valborgshelgen till och med söndagen den 27 september. Dessutom finurlar vi på om vi ska ha lite event för öborna och för er som inte kan hålla er från ön när högsäsongen är över. Mer om det kommer vi att berätta senare. Under sommaren har vi öppet varje dag för lunch och middag så med andra ord, alltid en plats för er.

Boka gärna bord, det blir smidigast så för både er och oss!

Kika gärna in och följ oss på Instagram och Facebook 

 

Lisa