Skrivet om oss

Skrivet om oss, här kan ni läsa vad andra tycker och tänker om Pausa hos oss, vad som står i tidningar och press.

Tidningen Hallå

Tidningen Hallå

ÄNGELHOLM, 25 september 2019 Av: Katarina Ekstrand

Pausa hos oss på första parkett

Liselott Marklund och Wojtek Marczynski har efter en lång resa landat i Vejbystrand. Med restaurangen Pausa hos oss hoppas de bli kvar ett tag. ”Vi har blivit accepterade av byborna, det känns varmt i hjärtat”, säger Liselott Marklund.

Det är gråmulet i Vejbystrand, men jag kan ändå förstå att Liselott Marklund och Wojtek Marczynski föll för just den här platsen.
Det är på bottenvåningen av Vejby Strand Hotell som paret i våras tog över driften av hotellets restaurang. Att den skulle heta Pausa var det ingen tvekan om. Paret har nämligen tidigare haft ett mindre ställe med samma namn, fast då i Helsingborg.

Läs mer på halla.se

Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad

ÄNGELHOLM, 5 oktober 2019 17:17 Av: Katarina Ekstrand

De vill få folk att pausa i Vejbystrand

Liselott Marklund och Wojtek Marczynski har efter en lång resa landat i Vejbystrand. Med restaurangen Pausa hos oss hoppas de bli kvar ett tag. ”Vi har blivit accepterade av byborna, det känns varmt i hjärtat”, säger Liselott Marklund.

Det är gråmulet i Vejbystrand, men jag kan ändå förstå att Liselott Marklund och Wojtek Marczynski föll för just den här platsen.
Det är på bottenvåningen av Vejby Strand Hotell som paret i våras tog över driften av hotellets restaurang. Att den skulle heta Pausa var det ingen tvekan om. Paret har nämligen tidigare haft ett mindre ställe med samma namn, fast då i Helsingborg…

Läs mer på HD.se

Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad

MAT & DRYCK, 15 november 2019 11:50 Av: Krogen Bild: Britt-Mari Olsson

Pausa med god mat och imponerande service

En blåsig kväll vid Skäldervikens strand kan man äta sig proppmätt utan att det kostar skjortan. Krögarparet Marklund/Marczynski har öppnat en enkel liten krog där allt krut läggs på matlagningen.

För några år sedan drev Liselott Marklund och Wojtek Marczynski bistro i Helsingborg. Ambitionen var naturliga råvaror med få tillsatser. Samma målsättning lever kvar i Vejby Strand Hotels restaurang Pausa hos oss, som de öppnade i våras.

På ett strandnära läge har det blivit något av en kvarterskrog. Lokalen är ganska liten och enkel, rätt opersonlig men funktionell. Stället måste nämligen vara lättskött när det bara är två i personalen…

TOTAL POÄNG: 16
Mat: 4
Mycket vällagat. Smakerna av de fina råvarorna får blomstra. Men lite mer sting i förrättssopporna vore önskvärt.

Service: 4
Väldigt uppmärksam och trevlig. Jobbar snabbt men omöjligt utan väntetider med endast två i personalen.

Atmosfär: 3
Helt okej som en kvarterskrog, däremot en ganska opersonlig lokal.

Prisvärde: 5
Här kan man äta mycket gott och bli proppmätt för en rimlig peng!

 

Läs mer på HD.se